Προσομοίωση Εξετάσεων για Πρότυπα Γυμνάσια

Κάθε χρόνο και για την καλύτερη προετοιμασία των παιδιών για τις εξετάσεις εισαγωγής στα Πρότυπα Γυμνάσια, το φροντιστήριο Πρωτείον διεξάγει Τεστ Προσομοίωσης των εξετάσεων.

Τα τεστ αυτά πραγματοποιούνται ακριβώς με τις ίδιες προδιαγραφές που διενεργούνται οι εξετάσεις στα Πρότυπα Γυμνάσια, σε μορφή, αριθμό ερωτήσεων, βαθμό δυσκολίας και διάρκεια.

Οι Εξετάσεις Προσομοίωσης προσφέρονται δωρεάν για τους μαθητές που φοιτούν στο Πρωτείον και με την ολοκλήρωσή τους,  ακολουθεί ειδική συνάντηση με τους καθηγητές, δίνονται χρήσιμες συμβουλές και οδηγίες για την γραπτή εξέταση και τη σωστή διαχείριση του χρόνου.

Ημερομηνίες Προσομοιώσεων 2024*

  1. Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2024, ώρα: 10.00 - 12.30

  2. Κυριακή 3 Μαρτίου 2024, ώρα: 10.00 - 12.30

  3. Κυριακή 31 Μαρτίου 2024, ώρα: 10.00 - 12.30

  4. Κυριακή 28 Απριλίου 2024, ώρα: 10.00 - 12.30

* Οι παραπάνω ημερομηνίες μπορεί να αλλάξουν ανάλογα με την τελική ημερομηνία εξετάσεων εισαγωγής στα Πρότυπα Γυμνάσια.

ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ

Όσοι μαθητές δεν φοιτούν στο Πρωτείον μπορούν να συμμετάσχουν στις δια ζώσης Προσομοιώσεις του Πρωτείον, ώστε να αποκτήσουν εμπειρία και να διαγωνιστούν με πολλούς ακόμη υποψήφιους. 

Το ΠΡΩΤΕΙΟΝ είναι το μόνο εξειδικευμένο Φροντιστήριο, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ, για τις εξετάσεις Εισαγωγής σε ΠΡΟΤΥΠΑ ΓΥΜΝΑΣΙΑ.

Το κόστος συμμετοχής για εξωτερικούς μαθητές είναι 35€ ανά εξέταση. Οι εξωτερικοί μαθητές λαμβάνουν διορθωμένο και βαθμολογημένο το γραπτό της εξέτασης, καθώς και μια αναλυτική αναφορά από τους καθηγητές μας, με προτάσεις βελτίωσης.

H συμμετοχή εξωτερικών μαθητών στις δια ζώσης προσομοιώσεις, είναι δυνατή κατόπιν
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ και προπληρωμής μέσω κάρτας (σχετικό λινκ)

 

Καλή Επιτυχία σε όλα τα παιδιά

 

 

Επίσης από το Πρωτείον διατίθεται:

ΒΙΒΛΙΟ ΠΡΟΣΟΜΟΙΩΣΕΩΝ - 20 ΠΡΟΣΟΜΟΙΩΤΙΚΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ

 

Το βιβλίο απευθύνεται στους υποψηφίους των Προτύπων Γυμνασίων που θέλουν να προετοιμαστούν για τις εξετάσεις με το νέο σύστημα εισαγωγής.

 

Αναλυτικά, το βιβλίο 20 Προσομοιωτικά Διαγωνίσματα αποτελείται από δύο τεύχη:

  • Το πρώτο τεύχος περιέχει 20 διαγωνίσματα προσομοιώσεων 50 ερωτήσεων στα Μαθηματικά και τη Νεοελληνική Γλώσσα έκαστο, σύμφωνα με το νέο τρόπο εισαγωγής των μαθητών της ΣΤ'  Δημοτικού στα Πρότυπα Γυμνάσια. Συμπεριλαμβάνονται κενά απαντητικά φύλλα.

  • Το δεύτερο τεύχος περιλαμβάνει τις απαντήσεις των Διαγωνισμάτων στα αντίστοιχα απαντητικά φύλλα, με πλήρεις λύσεις των ασκήσεων στα Μαθηματικά και επεξηγήσεις των ερωτήσεων στη Νεοελληνική Γλώσσα, των αντίστοιχων Διαγωνισμάτων του πρώτου τεύχους.

ΑΓΟΡΑ