Τα Νέα μας

28/06/2021 13:00
Στην σελίδα μας Θέματα & Λύσεις Εξετάσεων στα Πρότυπα Γυμνάσια, θα βρείτε τα θέματα και τις απαντήσεις στη σημερινή εξέταση (28/6/21). Καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά !!!  
26/06/2021 10:59
Αγαπημένα μας παιδιά, Σας ευχόμαστε ολόψυχα Υγεία και πάντα επιτυχίες στην ζωή σας! Αγαπητοί Γονείς, Σας ευχαριστούμε πολύ για την εμπιστοσύνη!  
21/06/2021 16:26
Αναρτήθηκαν οι Πίνακες των Υποψηφίων για εισαγωγή στα Πρότυπα Γυμνάσια - Επισκεφθείτε τις ιστοσελίδες των σχολείων. Επίσης δείτε οδηγίες για την ημέρα των εξετάσεων ΕΔΩ. Καλή Επιτυχία σε όλους!      
12/06/2021 08:51
Μετά τις ανακοινώσεις του Υπουργείου Παιδείας σχετικά με το άνοιγμα των Φροντιστηρίων, μας δίνεται πλέον η δυνατότητα να δεχθούμε τα παιδιά στις αίθουσές μας, από το Σάββατο 19/6/21.   Η σύστασή μας όμως είναι να προσέλθουν στις αίθουσές μας, μόνο μαθητές που για ειδικούς λόγους δεν...
27/05/2021 14:11
Με βάση την ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας (βλ. σχετικά)  την Δευτέρα 28 Ιουνίου 2021 θα διεξαχθούν οι εξετάσεις για την εισαγωγή  στα Πρότυπα Γυμνάσια και τα μη συνδεδεμένα Πρότυπα Λύκεια της χώρας και την Πέμπτη 24 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση για τα Πειραματικά Νηπιαγωγεία,...
Items: 41 - 45 of 143
<< 7 | 8 | 9 | 10 | 11 >>

Καλώς ήλθατε

ΠΡΩΤΕΙΟΝ: Εξειδικευμένο Φροντιστήριο, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ, για τις εξετάσεις Εισαγωγής σε ΠΡΟΤΥΠΑ ΓΥΜΝΑΣΙΑ.

Η ποιότητα, η αξιοπιστία και τα αποτελέσματα, έχουν καθιερώσει το Πρωτείον στη θέση του πρωταγωνιστή ανάμεσα στα Φροντιστήρια για Πρότυπα Σχολεία (με ειδίκευση στα Πρότυπα Γυμνάσια) στον Πειραιά, στο Κερατσίνι και πανελλαδικά.  Από το 2000, με σύγχρονα μέσα και αντιλήψεις, πρότυπη οργάνωση, ξεχωριστούς ανθρώπους, online υπηρεσίες και νέες μεθόδους διδασκαλίας, το ΠΡΩΤΕΙΟΝ εξασφαλίζει στους μαθητές του την επίτευξη των υψηλότερων στόχων. Εδώ οι μαθητές νιώθουν ασφάλεια, σιγουριά και δύναμη. 

Από το 2013, το ΠΡΩΤΕΙΟΝ εξειδικεύεται στην προετοιμασία μαθητών ΣΤ' Δημοτικού για την εισαγωγή τους στα Πρότυπα Γυμνάσια (Ιωνίδειο, ΖάννειοΕυαγγελική, Ανάβρυτα, Βαρβάκειο, κλπ)Με αυτοπεποίθηση και γνώσεις ετοιμάζονται να αντιμετωπίσουν κάθε απαιτητική εκπαιδευτική δοκιμασία! Οι 200+ επιτυχόντες μας το πιστοποιούν καθημερινά!

Οι Στόχοι

Στο ΠΡΩΤΕΙΟΝ πιστεύουμε ότι η επιτυχία είναι θέμα δουλειάς, οργάνωσης και συνέπειας. Εδώ, συνδυάζονται άριστα οι στόχοι με τα αποτελέσματα, οι γνώσεις με την εμπειρία, η υπεροχή με τη λεπτομέρεια, ο προγραμματισμός με το έργο, το όραμα με την επιτυχία.

Η Υπόσχεση

Στο ΠΡΩΤΕΙΟΝ, λειτουργούμε σαν μια μεγάλη ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ που προσφέρει ό,τι καλύτερο στα παιδιά της. Η εμπιστοσύνη των γονέων και μαθητών είναι για όλους εμάς στο Πρωτείον, Δέσμευση Ποιότητας!

Με εκτίμηση
H Εκπαιδευτική Ομάδα του ΦΜΕ ΠΡΩΤΕΙΟΝ