Επιλέγω Πρότυπο

Ο Διαγωνισμός για την Εισαγωγή στα Πρότυπα Σχολεία (Ιωνίδειος Σχολή Πειραιά, Ευαγγελική Σχολή Νέας Σμύρνης, ΖάννειοΒαρβάκειος, Ανάβρυτα, κλπ) είναι ιδιαίτερος και απαιτεί οργάνωση, μεθοδικότητα και ειδική προετοιμασία. Τα παιδιά καλούνται σε χρόνο δύομιση ωρών να εξεταστούν σε δύο διαφορετικά μαθήματα (Κατανόηση Κειμένου και Μαθηματικά). Τα θέματα επιλέγονται από ειδική επιτροπή καθηγητών ανεξάρτητη του Δημοτικού Σχολείου ή του Γυμνασίου που φοιτούν οι μαθητές.

Καθώς οι εξετάσεις είναι ιδιαίτερα απαιτητικές και δεδομένου του μεγάλου αριθμού υποψηφίων , η προετοιμασία των μαθητών χρειάζεται να είναι στοχευμένη, σοβαρή και βασισμένη στις γνώσεις, την εμπειρία, την εξειδίκευση, την υποστήριξη και την ασφάλεια μιας Εκπαιδευτικής Ομάδας, Ειδικευμένης στον Συγκεκριμένο Διαγωνισμό.

Η Εκπαιδευτική μας Ομάδα αποτελείται από εξειδικευμένους Μαθηματικούς και Φιλολόγους, που ασχολούνται αποκλειστικά με τους διαγωνισμούς που σχετίζονται με την Εισαγωγή στα Πρότυπα Γυμνάσια. 

Η πείρα και οι επιτυχίες μας στα Πρότυπα Γυμνάσια, εγγυώνται ότι ο μαθητής θα είναι άριστα προετοιμασμένος για τους αντίστοιχους διαγωνισμούς που διεξάγονται κάθε χρόνο

 

Επικοινωνία: 

Τηλ. 210.46.16.292