Καλώς ήλθατε

Η ποιότητα, η αξιοπιστία και τα αποτελέσματα, έχουν καθιερώσει το Πρωτείον στη θέση του πρωταγωνιστή ανάμεσα στα Φροντιστήρια στον Πειραιά & στο Κερατσίνι.  Από το 2000, με σύγχρονα μέσα και αντιλήψεις, πρότυπη οργάνωση, ξεχωριστούς ανθρώπους, online υπηρεσίες και νέες μεθόδους διδασκαλίας, το ΠΡΩΤΕΙΟΝ εξασφαλίζει στους μαθητές του την επίτευξη των υψηλότερων στόχων. Εδώ οι μαθητές νιώθουν ασφάλεια, σιγουριά και δύναμη. 

Από το 2013, το ΠΡΩΤΕΙΟΝ εξειδικεύεται στην προετοιμασία μαθητών ΣΤ' Δημοτικού για την εισαγωγή τους στα Πρότυπα Γυμνάσια (Ιωνίδειο, Ευαγγελική, Ανάβρυτα, Βαρβάκειο)Με αυτοπεποίθηση και γνώσεις ετοιμάζονται να αντιμετωπίσουν κάθε απαιτητική εκπαιδευτική δοκιμασία! Οι επιτυχόντες μας το πιστοποιούν καθημερινά!

Οι Στόχοι

Στο ΠΡΩΤΕΙΟΝ πιστεύουμε ότι η επιτυχία είναι θέμα δουλειάς, οργάνωσης και συνέπειας. Εδώ, συνδυάζονται άριστα οι στόχοι με τα αποτελέσματα, οι γνώσεις με την εμπειρία, η υπεροχή με τη λεπτομέρεια, ο προγραμματισμός με το έργο, το όραμα με την επιτυχία.

Η Υπόσχεση

Στο ΠΡΩΤΕΙΟΝ, λειτουργούμε σαν μια μεγάλη ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ που προσφέρει ό,τι καλύτερο στα παιδιά της. Η εμπιστοσύνη των γονέων και μαθητών είναι για όλους εμάς στο Πρωτείον, Δέσμευση Ποιότητας!

Με εκτίμηση
H Εκπαιδευτική Ομάδα του ΦΜΕ ΠΡΩΤΕΙΟΝ

 

Τα Νέα μας

01/06/2013 12:27
Τα μαθήματα προετοιμασίας Γ' Λυκείου θερινής περιόδου, ξεκινούν τη Δευτέρα 24 Ιουνίου και διαρκούν έως και την Παρασκευή 26 Ιουλίου. Δείτε τις λεπτομέρειες.    
09/05/2013 17:26
Ανακοινώθηκαν τα νέα προγράμματα σπουδών (ώρες φοίτησης, δίδακτρα, κλπ) για το σχολικό έτος 2013-14, τα οποία σχεδιάστηκαν ώστε να συνδυάζουν: σωστά σχεδιασμένη εβδομαδιαία διδασκαλία και προετοιμασία, έχτρα ώρες και διαγωνίσματα, προσιτά δίδακτρα και φυσικά την ΕΠΙΤΥΧΙΑ και την ΕΠΙΤΕΥΞΗ των υψηλότερων στόχων των μαθητών μας!   Επισκεφθείτε τη σχετική ενότητα για περισσότερες...
30/04/2013 12:56
Το Πρωτείον θα πάει διακοπές από Μ.Πέμπτη 2/5 έως και Τρίτη 7/5. Σας ευχόμαστε Καλό Πάσχα!    
15/04/2013 11:57
  Αγαπητοί μαθητές,   Οι Εξετάσεις πλησιάζουν! Προετοιμαστείτε κατάλληλα μελετώντας το επαναληπτικό υλικό (θέματα SOS, προτεινόμενα) για όλα τα μαθήματα,  που έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα μας!   Περισσότερα    
04/04/2013 11:05
Το Πρωτείον αναλαμβάνει την προετοιμασία των υποψήφιων μαθητών, υποστηρίζοντάς τους με: Φροντιστηριακή Διδασκαλία με εξειδικευμένους καθηγητές, Υλικό βιβλίων με σχετικά θέματα και τις λύσεις τους για κάθε πεδίο εξέτασης, Ηλεκτρονικό αρχείο θεμάτων για επιπλέον εξάσκηση. Επιλέγω Πρότυπο ... Επιλέγω Πρωτείον! Λεπτομέρειες      
Items: 91 - 95 of 124
<< 17 | 18 | 19 | 20 | 21 >>