ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗΣ (EDU PRACTISE)

20/03/2020 14:51

Σε συνέχεια των ενεργειών μας για βοήθεια των μαθητών μας, πλέον των βοηθημάτων που αναρτώνται στην ενότητα "Online Εργασίες", σταδιακά από σήμερα Παρασκευή 20 Μαρτίου, οι μαθητές του Πρωτείον, θα αποκτήσουν πρόσβαση στην Διαδικτυακή Εκπαιδευτική Πλατφόρμα EduPractice.

Το Επιλέγω EduPractise αποτελεί μια Σύγχρονη Εκπαιδευτική Πλατφόρμα εκμάθησης και εξάσκησης των Μαθηματικών και της Κατανόησης Κειμένου της Ε’ και ΣΤ’ Δημοτικού.
Πρόκειται για μια Διαδικτυακή Εφαρμογή που περιέχει χιλιάδες ασκήσεις με την μορφή πολλαπλής επιλογής, διαχωρισμένες ανά κατηγορίες και ενότητες.
Η μοναδικότητα του EduPractise έγκειται τόσο στην πληθώρα των ασκήσεων όσο και στην ύπαρξη ξεχωριστά του τρόπου επίλυσης της κάθε άσκησης (μεθοδολογία), πάντα με αναφορά στη θεωρία που περιλαμβάνεται στην εκάστοτε άσκηση. Ο κάθε υποψήφιος μπορεί σε πραγματικό χρόνο να επιλέξει συνδυαστικά τον αριθμό και την κατηγορία των ερωτήσεων – ασκήσεων και να δημιουργήσει το δικό του μοναδικό τεστ σε κάθε εφαρμογή του προγράμματος.

ΟΔΗΓΙΕΣ

  • Κάνετε εισαγωγή στη διεύθυνση: https://epilegoedupractise.gr

  • Πατήστε στην επιλογή Εγγραφή στα αριστερά της οθόνης και θα μεταφερθείτε σε μία φόρμα εισαγωγής στοιχείων.

  • Συμπληρώστε το ονοματεπώνυμο του μαθητή ένα όνομα χρήστη, έναν επιθυμητό κωδικό (δικό σας – ΟΧΙ τον κωδικό ενεργοποίησης που θα λάβετε μέσω SMS) ένα έγκυρο e-mail, καθώς επίσης το παρόν σχολείο και φροντιστήριο του μαθητή, ενώ προαιρετικά το επιθυμητό σχολείο στο οποίο θα ήθελε να συνεχίσει. Αφού ολοκληρώσετε την εγγραφή σας, θα ανακατευθυνθείτε στην κεντρική σελίδα της εφαρμογής, όπου πλέον θα κάνετε την διαδικασία της αυθεντικοποίησης, δίνοντας τον κωδικό που λάβατε μέσω SMS.

  • Τις επόμενες φορές επιλέγετε Σύνδεση και δίνετε το όνομα χρήστη και τον κωδικό που εσείς δώσατε στην εγγραφή (ΟΧΙ τον κωδικό ενεργοποίησης που λάβετε μέσω SMS)