Ενημέρωση

01/05/2020 13:54

Αγαπητοί γονείς και μαθητές,

Όλοι μας αναμένουμε από το Υπουργείο Παιδείας την ανακοίνωση της ημερομηνίας διεξαγωγής των Εξετάσεων Εισαγωγής στα Πρότυπα Γυμνάσια, καθώς και τις ημερομηνίες υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής.

Η ανακοίνωση των ημερομηνιών αυτών, είναι καθοριστική για την επάνοδο στην κανονική μας λειτουργία, η οποία θα γίνει με ειδική μέριμνα για την υγεία και την ασφάλεια των παιδιών μας.

Έχουμε επεξεργαστεί και είναι έτοιμα διάφορα σενάρια για την επαναλειτουργία μας και οι τελικές μας ανακοινώσεις θα πραγματοποιηθούν άμεσα, μόλις προσδιοριστεί η ημερομηνία των εξετάσεων.

Τα παιδιά μας είχαν ήδη διδαχθεί σημαντικό μέρος της ύλης και συνεχίζουν να εφοδιάζονται με πολύτιμες γνώσεις, μέσω των διαδικτυακών μας μαθημάτων.

Οι συνθήκες και για εμάς, εν μέσω της πανδημίας και των πρωτόγνωρων συνθηκών που βιώνουμε, δεν είναι καθόλου εύκολες, αλλά αυτό που προέχει είναι η σωστή προετοιμασία των μαθητών μας.
 

Σας ευχαριστούμε θερμά για την εμπιστοσύνη και θέλουμε να γνωρίζετε ότι όλοι οι άνθρωποι του Πρωτείον, στεκόμαστε δίπλα σας και θα κάνουμε τα πάντα ώστε τα παιδιά μας να είναι πανέτοιμα την ώρα των εξετάσεων.